Adresa: Alexandria 140074, GPS Politia Municipala Alexandria - Teleorman
 
Fix: 0347 807 275
Mobil: 0745 616 147
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Pentru organizari evenimente:  0746 479 413  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Contactaţi-ne telefonic sau vizitaţi-ne oricând, întrucât un membru al echipei Recepţie este în permanenţă la dispoziţia dvs.
 
Cazarea se face începând cu 14:00 *
Camerele se eliberează până la 11AM **  

Cum ajungi la noi:

Directia Bucuresti-Alexandria: sosind in orasul Alexandria din directia Bucuresti pe drumul european E 70, veti  traversa Podul Vedea iar la primul semafor continuati drumul 50 mertri si virati stanga intre blocuri, unde veti vedea si panoul publicitar cu Red Hotel, apoi virati dreapta si iar stanga pentru a ajunge la destinatie.
 
Directia Craiova-Alexandria: Urmand drumul national DN6 Craiova-Caracal-Alexandria ajungeti in municipiul Alexandria iesind din comuna Nanov. Continuati drumul pe strada Dunarii pentru aprox. 2km apoi la intersectia strazilor Dunarii cu Bucuresti virati stanga si urmati drumul pt 500m unde veti observa deasupra strazii banerul cu Red Hotel si veti vira dreapt, stanga si iar dreapta pentru destinati finala.