VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter

 

Veniţi să vă bucuraţi de o atmosferă caldă şi primitoare. Conectaţi-vă cu partenerii de afaceri în locaţia noastră. Bucuraţi-vă de masă într-unul din restaurantele din apropiere. La sfârşitul zilei, relaxaţi-vă intruna din camerele noastre confortabile.

Pentru una sau mai multe nopţi, noi credem că aici vă veţi simţi ca acasă. Camerele amenajate confortabil vă sunt oferite la un preţ accesibil. Desigur, asigurăm un serviciu de curăţenie zilnic, precum şi personal prietenos pentru a răspunde la toate întrebările dvs.


Cum ajungi la noi:

Directia Bucuresti-Alexandria: sosind in orasul Alexandria din directia Bucuresti pe drumul european E 70, veti  traversa Podul Vedea iar la primul semafor continuati drumul 50 mertri si virati stanga intre blocuri, unde veti vedea si panoul publicitar cu Red Hotel, apoi virati dreapta si iar stanga pentru a ajunge la destinatie.
 
Directia Craiova-Alexandria: Urmand drumul national DN6 Craiova-Caracal-Alexandria ajungeti in municipiul Alexandria iesind din comuna Nanov. Continuati drumul pe strada Dunarii pentru aprox. 2km apoi la intersectia strazilor Dunarii cu Bucuresti virati stanga si urmati drumul pt 500m unde veti observa deasupra strazii banerul cu Red Hotel si veti vira dreapt, stanga si iar dreapta pentru destinati finala.

Cazare Alexandria

Cazare Teleorman